September 11, 2009

AdaKah Ini YanG dIpanGGil LuciS Ar+?

Ohoooiii... dah lame betul tak update blog... mmm tak de modal nak amik gmbr la... biasa la time2 pose nie masa tak berapa mengizinkan... lagi pun masa cepat berlalu... kejap ja kita dah diambang hari raya...oh ya aku baru dapat software lucis art dari abam sushi... thanks bro!!! aku tak tau la gmbr yg aku upload nie menepati ciri2 lucis art... harap rerakan dapat beri tunjuk ajar ya!!

4 KomPlen MeraBan:

tukangbuatsushi said...

mie...
seni ni subjektif...
so xde btol atau salah...
terpulang pada niat kenape ko buat karya ko camtu...

so utk 1st trial ni pada aku ko berjaya...

muiz said...

cun la bang mie...
mcm mna nk wat??
ajar sket

nizam_5282 said...

Senang je wat gambar ni. Photoshop cuma guna filter High Pass je...

Pho+0 BinGGuNg said...

Sushi - thanks...

muiz - boleh ja.. bg email ko nnt aku bg plug in lucis nie...

Post a Comment