February 09, 2010

KeNaPer PerLU JaDie BuSUk?

 
ikhsan dr abam ichi~

setiap kali aku tengok ruangan chat dekat blog aku.... kadang2 aku jadi panas~
ade la satu hamba allah yang letak nama sebagai Cikgu Syihin~
sori la aku terpaksa tembak pedas~

Tapi bak kate org tua... masuk umah org bg2 la salam...~
berbudi bahasa...~
aku tak kisah setakat nak tggalkan masg yg mcm org tak berpelajaran tinggi tu~
bukan menjejaskan aku pun~

aku klu boleh taknak igt kisah2 korang berdua tu...~
buat kurangkan memori dalam otak aku ja,...~
ye la mane tak tak kurangnya memori aku...~
nak kene kira balik brpe kos yg tertunggak...~
yang belum dilangsaikan~ 

mungkin dalam blog rakan kongsi aku... die tembak berlapik...~
tp sori la bro/sis (kot2 pempuan) aku nak berlapik2 nie~

aku saje up post nie bukan apa...~
rmai orang tak tahu bertapa susahnya jadi photgrafer wedd...~
nak2 klu client lari taknak amik album...~
korang bayangkan la~
penat lelah kami...~
meredah hujan...~
mengadai nyawa diatas jalan...~ 

pernah ke ko pikir syihin?~
dari bini aku belum mengandung smpai nak tunggu due... gmbr masih dalam laptop aku n rakan~
aku tegur sbb lain kali beradap~
bila berurusan sesuatu perkara kita kne sudahkan...~

aku tegur sbb aku kenal ko... ~
mase aku menjadi OP korang... aku layan mcm kawan2~
yang mane lebih kurang aku kira tutup mata~
smpai jadi pemandu pribadi untuk pengantin~
kitorg ok ja~

ok la... tak yah nak gamat2kan suasana~
aku dah lupakan pun wajah korang~

daaa....
  

4 KomPlen MeraBan:

ichi said...

amboi marah nampak

Niezam said...

Melodi TV3, panas nie..haha..sabar2, kawan aku Micheal yg belajar rock ada ada ckap..What You Give You Get Back..so kalu benda baik yg kita bagi dpat le balasan baiknye nanti mcm tu la jugak sebaliknye :) Cheers...

Pho+0 BinGGuNg said...

uhuhu.... teringin nak jadi naz ahmad... terjah~

muiz said...

kalau aku pon marah bro...
mcm budak x sekolah

Post a Comment