June 30, 2009

TaG @ KamPUng Aku ~

Salam.... huhuhu... dah lame aku tak menaip... ok tak yah panjang cerita... mgu nie aku tag amart... thanks bro.... ko tak jemu2 ajak aku... mmm... byk benda aku belajar ngan amart... kali nie byk experiment yang aku buat... hahaha so far bg aku mcm ok plaks result die... ape2 pun thanks bro.. sbb ko bg aku kebebasan utk membuat mcm2 idea...










5 KomPlen MeraBan:

♥ ieRa♥ said...

lawa pic2 ni..sape kawen? husbandnye xde ke

Pho+0 BinGGuNg said...

hehehe... husban die belum sempat edit...

ichi said...

tak ajak punnnnn!!!

Pho+0 BinGGuNg said...

tak ajak ape plak... aku call ko kat kl lg... ichi aku dah jmpe port best utk outing dekt shah alam... gmbr nnt aku up

Pho+0 BinGGuNg said...

tak apenye.... die yg dekt key yel.... ichi aku dah jmpe port utk outing pergghhh best ooo suasana die

Post a Comment